Skitväder!

Om ni tycker att ni har dåligt väder i Sverige med snöstorm och sen massa snö som låg kvar så kan ni iaf glädje er att ni vet vad för väder ni har. Här börjar det med klarblå himmel och plusgraderna stiger upp till 6°C, sen drar molnen ihop sej lite grann, och sen börjar det snöa! Fast det är nästan hagel, och det börjar blåsa. Så vi har rena snöstormen här och trots att det är plus ute (fast nu har det sjunkit till +3°C) så snöar det så mycket att snön blir liggandes och men ser knappt  nånstans ute eftersom snön yr så mycket att det blir helt tätt med snö i luften. Plus att i Wien så åskade det rejält också en stund mitt i snön och plusgraderna. Sen slutar det snöa allt eftersom och solen tittar fram en stund för att det sen ska dra ihop sej och börja snöa igen. Snön ligger fortfarande kvar trots att det varit plusgrader hela tiden. Först nu börjar det sjunka i temperatur igen. Sådant här väder har vi haft de senaste två dagarna och det förväntas hålla på så här några dagar till. Hemskt! Och enligt den hundraåriga kalendern så ska det i år bli ovanligt kallt och regnigt nu efter påsk, vilket jag håller tummarna för är fel! Och jag tycker att alla andra också ska hålla tummarna för att vi får en trevligt solig och varm sommar.

Skriv vad ni tycker, tack!
Postat av: CAZZIS

Ha en bra torsdags kväll nu hörru ;)

2008-03-20 @ 20:34:15
URL: http://cazzis.blogg.se
Postat av: Ewie

jag håller med dig.. längtar efter bättre tider..^^

2008-03-20 @ 20:35:32
URL: http://ewiiie.blogg.se
Postat av: Rickard, Grefve af Kållered

Knepigt väder! Jag som trodde att vårt väder var konstigt. Men se det på den ljusa sidan! Det är ju spännande och det blir ju lite variation.

Snö kan det ligga även om det är plusgrader i luften. Det handlar ju oftast om hur varm marken är. det kan ju smälta även om det är minus i luften t ex. Men dte är väldigt jobbigt när vädret aldrig kan bestämma sig!

2008-03-21 @ 21:56:53
URL: http://Haeggmeister.blogg.se
Postat av: safe

det har varit riktigt kallt nu några dagar faktiskt... har krypit med till nästan 14 minus på natten.. o minus på dagen med.. hiih men idag är det sol plus.. eller, mer o mer moln dock.. synd för min fotbollsträning.. KALLT!

2008-03-25 @ 17:29:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0